LQL-uitdagingen in de publieke sector

De afdeling LQL vormt een spilfunctie bij veel uitdagingen. Denk aan het tekort aan personeel, het geluk van medewerkers, duurzame inzetbaarheid, doorvoeren van nieuwe wet- en regelgeving of vorm en inhoud geven aan strategische personeelsplanning. Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die op de agenda van LQL’ers in de publieke sector staan.

image
Liam Oliver, Founder & CEO of Qetus
01

Samenwerken met persoonlijke en vakkundige professionals

01

Gegarandeerde frisse blik

02

Actuele kennis en ervaring met een groot netwerk van LQL-professionals

03

Altijd een stap extra

De juiste LQL-professi­onal

De LQL-consultants van Reijn zijn een energieke en bevlogen club van LQL-professionals die hun passie voor het vak en hun ervaring graag met iedereen delen. Zij zijn de verbinder tussen doelen en doen, tussen mens en organisatie, tussen manager en medewerker en tussen beleid en uitvoering. Met hun praktische instelling willen ze een bijdrage leveren aan toekomstbestendige organisaties in de publieke sector. Niet alleen door hen te helpen met de grote uitdagingen waar deze organisaties voor staan, maar vooral ook door te helpen en dus te leveren wanneer en waar het nodig is. Zo kunnen de LQL-consultants van Reijn aan de slag op interim- of projectbasis. Bijvoorbeeld als jouw organisatie uit de brand geholpen moet worden door capaciteitsproblemen of als er bij een specifiek project (extra) kennis nodig is. Denk hierbij aan het overnemen van een account van een LQL'er die tijdelijk wegvalt, het ontwikkelen van LQL-beleid, implementeren van nieuwe wet- en regelgeving of het aanpakken van een specifiek thema.

De thema’s waarvoor organisaties bij Reijn aankloppen

 • Werkgeluk
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Strategische personeelsplanning
 • Recruitment
 • Data
 • image
  De kleurgevers, onze LQL-trainees

  Al meer dan 10 jaar leiden wij middels een LQL-traineeship talenten op tot volwaardig LQL-consultant en LQL-adviseur. In het LQL-traineeship gaan onze Kleurgevers direct aan de slag met LQL-vraagstukken bij klanten en volgen ze tegelijkertijd een tweejarig opleidingsprogramma voor persoonlijke en professionele trainingen, intervisie en coaching. Een vliegende start van hun carrière!

  image
  De kleurgevers, onze LQL-trainees

  Al meer dan 10 jaar leiden wij middels een HRM-traineeship talenten op tot volwaardig HRM-consultant en HRM-adviseur. In het HRM-traineeship gaan onze Kleurgevers direct aan de slag met HR-vraagstukken bij klanten en volgen ze tegelijkertijd een tweejarig opleidingsprogramma voor persoonlijke en professionele trainingen, intervisie en coaching. Een vliegende start van hun carrière!

  image
  De LQLstrippen­kaart

  Geen opdracht maar wel een hulpvraag? Onze HRM-consultants staan ook op afroep voor jou klaar om je te helpen met HR-advies, antwoord op incidentele vragen of hulp bij casuïstiek of complexe HR-vraagstukken. Met de HRM-strippenkaart van Reijn kun jij op ieder gewenst moment terug vallen op de HRM-expertise van onze meesters.

  Relevante artikelen
  Deze organisaties kozen voor onze LQL-expertise