image
Welkom bij LQL. Uw partner in organisatieadvies en coaching.

Bij LQL geloven we in de kracht van groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatieniveau. Als ervaren HR Business Partners en gecertificeerde organisatiecoaches, bieden wij hoogwaardige professionele diensten aan om organisaties, teams en individuen te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen.

01

Samenwerken met persoonlijke en vakkundige professionals

02

Gegarandeerde frisse blik

03

Actuele kennis en ervaring met een groot netwerk van LQL-professionals

04

Altijd een stap extra

image
YOUNG LQL.

Al meer dan 18 jaar leiden wij middels een LQL-traineeship talenten op tot volwaardig LQL-consultant en LQL-adviseur. In het LQL-traineeship gaan onze Young LQL'ers direct aan de slag met LQL-vraagstukken bij klanten en volgen ze tegelijkertijd een tweejarig opleidingsprogramma voor persoonlijke en professionele trainingen, intervisie en coaching. Een vliegende start van hun carrière!

Onze Diensten
1. Organisatieadvies op maat

Als HR Business Partner zijn we toegewijd aan het ondersteunen van uw organisatie bij het nemen van strategische HR-beslissingen. Onze diensten omvatten:

HR-strategieontwikkeling: Wij helpen bij het creëren van een HR-strategie die naadloos aansluit bij uw zakelijke doelen.
HR-beleidsadvies: Wij bieden deskundig advies bij het opstellen en implementeren van HR-beleid dat uw organisatiecultuur en -waarden weerspiegelt.
Change Management: Wij begeleiden u bij het effectief navigeren door veranderingen in uw organisatie, van herstructureringen tot fusies en overnames.
Talentontwikkeling: Wij helpen bij het identificeren en ontwikkelen van uw talentpool om de groei van uw organisatie te stimuleren.
2. Organisatiecoaching

Onze gecertificeerde organisatiecoach heeft bewezen methoden en tools om uw organisatie, teams en individuen naar succes te begeleiden:

Teamcoaching: Verbeter de samenwerking, communicatie en prestaties van uw teams.
Leiderschapsontwikkeling: Begeleiding voor leidinggevenden om hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren en organisatiedoelen te realiseren.
Individuele coaching: Persoonlijke begeleiding om individuen te helpen hun potentieel te benutten en professionele doelen te bereiken.
Conflictresolutie: Effectieve methoden om conflicten binnen uw organisatie op te lossen en een positieve werkomgeving te behouden.
Kwaliteit en resultaten

Bij LQL streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van HR en organisatieontwikkeling, en ons trackrecord van succesvolle projecten zijn het bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en resultaten.

Wij geloven dat uw succes ons succes is. Daarom gaan we samen met u de uitdagingen aan, ontwikkelen we oplossingen op maat en streven we ernaar uw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn er trots op dat we uw partner zijn in uw reis naar groei en succes.

Neem contact met ons op

Klaar om te ontdekken hoe LQL uw organisatie kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de weg naar succes plannen en uw doelstellingen realiseren. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Deze organisaties kozen voor onze LQL-expertise