Wie zijn wij:
Ontdek onze inspirerende reis naar groei en ontwikkeling
image

Sinds 2015,
Gevestigd in Den Haag

Welkom bij LQL waar onze reis begon met een sprankeling van inspiratie en een onstuitbare passie voor groei en ontwikkeling. Graag nemen we u mee op onze reis en laten we u kennismaken met het verhaal achter ons bedrijf.

image
image
image
Mogelijkheden creëren in Human Resources

/ Tuğba İleri

Onze reis

Het begin van een avontuur

Onze reis begon tijdens het eerste jaar van onze oprichter aan de Hogeschool van Rotterdam, waar zij werd geïnspireerd door de kracht van sollicitatietrainingen en gesprekstechnieken. Als een ware pionier gaf zij sollicitatiegesprekken aan werkzoekenden en deelde zij waardevolle gesprekstechnieken met medewerkers die worstelden met beoordelings-, functionerings- en exitgesprekken.

2005

Een toewijding aan kennis

Na haar afstuderen in Personeel en Arbeid aan de Hogeschool van Rotterdam, streefde onze oprichter naar meer diepgaande kennis op het gebied van organisatiecoaching. Hier leerde zij niet alleen wanneer organisaties in beweging moeten komen, maar ook wat er nodig is om veranderingen succesvol te leiden. Het omgaan met weerstand in organisaties werd een tweede natuur, en haar passie voor groei en ontwikkeling kreeg vleugels.

2008

Een team van passie

Met een visie om organisaties en mensen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling, richtte onze oprichter een team op van gelijkgestemde en gepassioneerde collega's. Samen delen we een onstuitbare drive om te werken aan positieve veranderingen, zowel in organisaties als in individuen.

2015

Waarom LQL

U vraagt zich misschien af waarom ons bedrijf de naam LQL draagt, gespeld met een 'q' maar uitgesproken als 'LOL'. Het antwoord is simpel: wij geloven in werken en groeien met veel 'LQL'. 'LQL' staat voor 'Laughing, Questing, Learning', wat voor ons de kern is van elke succesvolle reis naar groei. 'LQL' staat niet alleen voor 'Laughing, Questing, Learning', maar het vertegenwoordigt ook 'LOCAL'. Deze 'LOCAL'-betekenis staat in nauw verband met onze inzet voor sociale voorzieningen voor lokale bedrijven en medewerkers.

2023

Laat ons uw partner zijn

Of u nu een werkgever bent die streeft naar verbeterde prestaties en betrokkenheid in uw organisatie, of een medewerker die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen en groeien in de carrière, LQL is er om u te ondersteunen. Laten we samenwerken, lachen, zoeken en leren terwijl we uw reis naar groei en ontwikkeling omarmen. Welkom bij LQL, waar de weg naar succes gepaard gaat met veel 'LQL'!

image
Deze organisaties kozen voor onze LQL-expertise